Over ons

Grenzeloos talent aantrekken
voor uw bedrijf

Habico heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het contracten van betrouwbare en gekwalificeerde buitenlandse onderaannemers. Wij zijn de oplossing voor het grote tekort aan technische uitvoerders. Over de grenzen heen, trekken wij talent aan voor uw bedrijf.

Onze missie

Maximale klanttevredenheid is onze ambitie. Daarom zoeken wij tot het uiterste om het ideale talent aan te trekken voor uw bedrijf en streven wij naar een vlekkeloze uitvoering en opvolging.

Onze waarden en troeven

Habico_Web_Elementen_RH_SkyBlue

Juiste persoon op de juiste plaats

Snelle invulling van uw behoeften, gemotiveerde bekwame onderaannemers met de nodige ervaring

Habico_Web_Elementen_RH_SkyBlue

The customer comes first

Meedenken, ook bereikbaar na kantooruren, innovatieve oplossingen

Habico_Web_Elementen_RH_SkyBlue

Totaalpakket

Administratie, contracten, operatie, ...

Habico_Web_Elementen_RH_SkyBlue

Aantrekkelijke tarieven

Habico_Web_Elementen_RH_SkyBlue

Juridisch op punt

Team

Wij staan klaar voor u!
eline_square2

Eline Jooken

Accountmanager

‘Ik ben uw contactpersoon en zal ik u begeleiden in het hele parcours van kennismaking, opstart tot opvolging. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken!’

Valerie_500px-2

Valerie Cops

Business Development Manager

'Naast Marketing en HR, doe ik ook dagelijks aan prospectie en daarom zou het kunnen zijn dat ik uw eerste contact ben met Habico. Hopelijk kan ik u overtuigen met ons samen te werken.’

Joanna_square

Joanna Foltynska

Administratief bediende

‘U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie want dit neem ik helemaal van u over. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren.’

Charles_square

Charles Cops

Zaakvoerder

‘Als zaakvoerder weet ik hoe belangrijk het is dat partners meedenken. De focus van het team ligt dan ook op klanttevredenheid, het bieden van flexibele oplossingen en het snel invullen van uw vragen.’

Klanten over ons

Beyens
Beyens straalwerken
Fantastische samenwerking
We werken al meer dan 2 jaar zeer goed samen met HABICO en tot hier toe verloopt alles vlot; rekeningen en overzichten zijn duidelijk, de Poolse onderaannemers zijn harde werkers, het werk wordt vakkundig uitgevoerd. Deze mannen werken ook graag bij ons dus dat is voor beide partijen zeer aangenaam. Wij hopen nog jaren op deze manier verder te gaan.
Rudy Van Loon
Founder & CEO
KC construct 3_BW_500px
KC construct
Win-Win!
We werken ondertussen al enkele jaren met HABICO samen. Elk jaar opnieuw slagen ze erin de juiste onderaannemers te contracteren om ons te ondersteunen met metselwerken. De onderaannemers doen goed hun werk en ik kan me focussen op de zaak. Een ultieme win-win!
Kim Claes
Zaakvoerder
LVE_500px
LVE BV
Gepersonaliseerde service
We hebben een super contact met de accountmanager Eline van HABICO. Ze staat altijd voor ons klaar, is bereikbaar op ieder moment van de dag en gaat zeer proactief te werk. Deze gepersonaliseerde aanpak onderscheidt HABICO van de concurrent.
Kurt Van Erum
Zaakvoerder
Toplas
Toplas
Uitstekende samenwerking
We werken al een aantal jaren met buitenlandse onderaannemers voor technische projecten. Met HABICO hebben we een vaste partner gevonden; ze denken met ons mee, komen met innovatieve oplossingen en zorgen dat onze werken efficiënt worden uitgevoerd.
Martijn Geerits
Zaakvoerder
Groendesign Roskams_500px
Groen Design Roskams
Een aanrader
Doelgericht team, aangename samenwerking en ervaren onderaannemers. Samenwerken met HABICO is top!
Dirk Roskams
Zaakvoerder